Secretul buzelor perfecte si cum sa aplici un makeup desavarsit

Stim ca buzele sunt in centrul atentiei. Indiferent de forma lor si de marime, de linia lor naturala, poti imbunatati mereu cate ceva, astfel incat imaginea sa fie una armonioasa cu restul fetei. In acest sens ti-am pregatit un mic ghid despre cum sa aplici machiajul corect, cum sa pui un accent pe buze si cum sa profiti de lip gloss-urile sau rujurile de la Focallure, disponibile pe pagina noastra.

Stiai ca…?!

Pana cand sa conturezi buzele un prim pas este cel de hidratare. Ba chiar mai mult decat atat, se prea poate sa fie necesar si un gomaj. Exista produse speciale care te ajuta sa indepartezi pielea moarta care ar putea sa arate inestetic daca aplici direct rujul.

Dupa o procedura simpla si rapida de scrub, trebuie sa hidratezi buzele corespunzator. In caz contrar, dupa aplicarea rujulul se vor observa adancituri, fiind evidente anumite cute si imaginea de piele uscata, crapata.

cosmetice pentru ingrijirea buzelor

Pana la aplicarea rujului pe toata suprafata buzelor se recomanda un contur al acestora. Acest pas te va ajuta sa scoti in evidenta dimensiunea lor si chiar sa creezi efectul de buze pline si generoase. In acest 

sens, vei avea nevoie de un creion special. Atentie, nu se recomanda sa depasesti linia de contur naturala, mai ales daca distanta dintre buze si nas este mica. Nu iti vei dori sa scoti in evidenta nasul mai degraba. De asemenea, sunt de evitat in acest caz culorile intense.

Ce se intampla cu cele care au o distanta intre ochi mai mica? Acest lucru te va indruma sa nu accentuezi buzele pana la colturi. Nu este de dorit sa scoti in evidenta tocmai acea distanta dintre ochi.

Daca buzele sunt subtiri sunt de evitat din nou culorile inchise pentru machiajul buzelor. Mai degraba se doreste un accent pe machiajul mai puternic pentru ochi.

Alte referinte despre conturul si machiajul buzelor

Esti cea care are trasaturi ascutite? In acest caz ar trebui sa tii cont de o linie usor mai rotunjita atunci cand iti conturezi buzele.

ruj de buze

Daca esti cea cu un ten matur, ai anumite corectii de facut. Aspectul buzelor poate fi usor mai pregnant in linii, cute, se pot observa colturile cazute ale buzelor sau mai multe riduri. Corectia in astfel de cazuri incepe cu un contur. Trebuie sa existe acelasi punct de pornire pentru buza superioara, cat si pentru cea inferioara. La buza de jos, conturul trebuie sa fie ascendent si sa nu ajunga pana la coltul gurii. Se va lasa un spatiu si se va incepe conturul buzei spre interior.

De precizat ca atat rujul cat si creionul de contur trebuie sa fie de aceeasi culoare. Stim, se purta intr-o vreme si acest stil, dar acum pare mai degraba a fi un kitch veritabil. Cat despre tipul de ruj, sunt recomandate cele cu textura mai cremoasa, care sa ofere mai multa iluminare si senzatia precum si imaginea unor buze pline; mai ales daca esti din categoria celor mai mature, cu trasaturi ceva mai ascutite, rujurile mate sunt mai putin preferate.

Iti recomandam gama noastra de la Focallure, cu varietate la capitolul culoare, rezistente si la apa. Alege sa te rasfeti cu o culoare diferita de fiecare data, insa tine cont si de dantura. Nu uita ca buzele machiate corect sunt un plus pentru tot chipul. Daca iti vei dori spre exemplu sa maschezi un ton al danturii nu tocmai de un alb impecabil este de preferat sa te orientezi spre roz, rosu burgundy de asemenea.


Pentru orice nuanta de ruj iti doresti, la pandera.ro gama Focallure este una complexa. Alege cu incredere un brand care iti va oferi buze moi si culori atractive.

Mai multe postari

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate inainte de publicare