Despre noi

Magazinul de accesorii si bijuterii pentru femei Pandera.ro a fost creat din dorinta de a oferi clientilor o modalitate simpla de a cumpara bijuterii rafinate si accesorii pentru femei si barbati, atat pentru accesorizarea proprie cat si pentru oferirea de cadouri celor dragi.

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri posibilitatea de a cumpara rapid si simplu bijuterii si accesorii speciale de cea mai buna calitate si la preturi rezonabile, fara disconfortul creat de deplasarile catre magazinele uzuale.

Vizitati cu incredere magazinul nostru in care veti gasi o gama diverisificata de bijuterii rafinate si accesorii ce va pot ajuta sa va puneti in valoare calitatile native si personalitatea dvs. sau sa oferiti un cadou minunat celor dragi. Asteptam cu drag comenzile dumneavoastra pe care le vom onora cu promptitudine si profesionalism, cat si orice fel de sugestii de perfectionare/diversificare a gamei noastre de bijuterii si a serviciilor oferite sau orice alte doleante pe care vom face tot posibilul sa le transformam in realitate. 

Pandera.ro este un serviciu oferit de societatea S.C. REVI-ESTAS S.R.L.

REVI-ESTAS S.R.L.

Adresa: Strada Marasesti, Nr. 18, Suceava

Telefon: 0743 624 591

Email: pandera.store@gmail.com

Numar Registrul Comertului: J33 /728 /2013

CUI (cod fiscal): 32279940