Termeni si conditii

Termeni si conditii Pandera.ro


Magazinul online Pandera.ro este proprietatea societatii comerciale PANDERA ONLINE SRL
Utilizarea site-ului pandera.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre utilizator si PANDERA ONLINE SRL , de aceea, se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul pandera.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de PANDERA ONLINE SRL , implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi
Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii pandera.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate aduce la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul pandera.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Politica de confidentialitate
pandera.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

Comerciantul garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre Comerciant pentru a-i trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre Comerciant nu implica obligativitate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa: salut@pandera.ro

Copyright
Tot continutul site-ului

pandera.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea PANDERA ONLINE SRL si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe pandera.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin PANDERA ONLINE SRL, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul pandera.ro sau firma PANDERA ONLINE SRL.

Reducerile

Reducerile nu se cumuleaza cu alte oferte de pret sau alte reduceri.

Promotiile si reducerile prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.


Utilizarea site-ului
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul pandera.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.


Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la in website


PANDERA ONLINE SRL permite accesul nelimitat pe site-ul pandera.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al PANDERA ONLINE SRL.

Corectarea informatiilor eronate
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. PANDERA ONLINE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de pandera.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.


Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii


Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul pandera.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea PANDERA ONLINE SRL.


Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul pandera.ro , cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al PANDERA ONLINE SRL a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: salut@pandera.ro

Modificari


PANDERA ONLINE SRL isi rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului pandera.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul pandera.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre PANDERA ONLINE SRL, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

Politica de returnare


Aveţi întotdeauna la dispoziţie 14 de zile pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. Pandera.ro garantează faptul că va restitui contravaloarea oricăror articole cu condiţia ca acestea să fi fost păstrate în stare corespunzătoare înainte de returnare.

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului"

Produsele care nu satisfac cerinţele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, înapoi la firma PANDERA ONLINE SRL. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi, folii de protectie lipsa, sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor. Nu avem posibilitatea de a prelua colete cu ramburs. Produsele vor fi expediate in forma lor originală, fără a fi deteriorate sau utilizate. 

Vă rugăm să ne informaţi în cazul în care aţi efectuat un retur, telefonic, pe mail sau pe completand formularul de retur. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituita în 14 de zile de la momentul primirii acestei informaţii. În cazul in care nu primim acesta informaţie banii vă vor fi returnaţi în 14 de zile din momentul preluării produselor returnate. Costul transportului nu se returneaza.

Vă rugăm să respectaţi termenul prevăzut pentru înapoierea mărfii. Contravaloarea mărfii returnate va fi restituită prin transfer bancar. Noua marfă comandată va fi expediată cu plata ramburs.

Vă rugăm să păstraţi dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamaţii, iar în cazul mărfii returnate până la momentul rambursării banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online pandera.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

Abonarea si dezabonarea la newsletter
Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului pandera.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.

 

Date cu Caracter Personal

 

S.C PANDERA ONLINE S.R.L colecteaza informatii prin intermediul site-ului web www.pandera.ro, in conformitate cu legislatia romana care face referire la aceste aspecte. Site-ul plaseaza un "cookie" pe calculatorul vizitatorului, ce este utilizat pentru colectarea de informatii statistice cu privire la utilizarea siteului nostru si la autentificarea automata a clientului.

Colectarea datelor se face prin:

 • Formularul de inregistrare client
 • Formularul de comanda
 • Formularul de contact
 • Formularul de recenzii produse
 • Formularul de abonare newsletter
 • Formular de abonare Facebook Messenger

Datele cu caracter personal colectate prin intermediul siteului sunt folosite pentru:

  • Facilitarea comunicarii directe si indirecte cu clientii
  • Facturarea produselor/ serviciilor comandate de catre dumneavoastra
  • Livrarea produselor
  • Informarea utilizatorilor cu privire la disponibilitatea de stoc a unuia sau mai multor produse
  • Informarea utilizatorilor asupra diferitelor oferte/ promotii disponibile
  • Informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe www.pandera.ro, evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
  • Trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS, Facebook Messenger)

In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, PANDERA ONLINE S.R.L isi asuma obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatorii siteului nostru.

Compania noastra se angajeaza sa nu transmita datele colectate catre terti, cu exceptiile situatiilor expres prevazute de legislatia statului Roman in vigoare. Astfel, informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate Parchetului, Politiei, Instantelor judecatoresti sau altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Pentru informare, suport, reclamatii ne puteti contacta la adresa salut@pandera.ro