Realizarea corecta a unui machiaj de seara

Un machiaj corespunzător reprezintă completarea ideală a stilului de seară. Vestimentaţia și accesoriile senzaţionale nu înseamnă totul, acestea au nevoie de o bază corespunzătoare, care va fi tocmai make-up-ul bine ales pentru ocazia respectivă. Aceasta va echilibra accesoriile și vestimentaţia pe care le-am ales pentru a petrece o seară specială.

După o pregătire în prealabil a tenului, putem începe make-up-ul visat. Un machiaj se poate realiza în mai multe feluri, iar unul dintre acestea este începerea machiajului de la ochi. Dacă nu ai experienţă și ți-e teamă că efectul final nu îți va plăcea sau că pur și simplu o să desenezi o linie strâmbă, nu vei fi nevoită să demachiezi întreaga față, ci doar pleoapele.

 

Pentru o ieșire seara în oraș, lasă-te puțin în voia lucrurilor, însă ține minte să alegi culoarea fardului în ton cu vestimentația și tipul de piele. Poți însă întotdeauna să pariezi pe negrul clasic sau pe o nuanță corespunzătoare de maron, care se potrivește în orice situație și te va face să arăți elegant și senzual.

 

Dacă însă nu te simți bine în culori închise, alege nuanțe mai neutre și poți să compensezi cu o nuanță mai îndrăzneață de ruj. Indiferent ce culoare alegi, avem pentru tine câteva trucuri verificate. Pe toată suprafața pleoapei mobile aplică o bază, care îți va permite să te bucuri de machiaj toată ziua. Corectorul poate fi folosit și ca bază de machiaj. Sub linia sprâncenelor aplică un fard deschis, cel mai bine de culoarea pielii și întinde-l bine, până la cuta pleoapei. Acest lucru îți va permite o întindere mai bună și mai eficientă a fardului.

Aplică cel mai închis fard pe unghiul exterior al ochiului, folosind o pensulă netedă de precizie. Urmând conturul ochiului, întinde fardul în forma literei C până la locul unde începe cuta pleoapei.

 

Folosește un fard mai deschis cu câteva nuanțe și aplică-l pe locul gol de pe pleoapă, apoi șterge marginile dintre farduri. În colțul interior al ochiului, aplică un fard foarte deschis. Acest lucru va face ca privirea ta să arate proaspăt, chiar și după o noapte întreagă de dans.

 

Dacă nu preferi un machiaj prea puternic, poți încheia aici fardatul pleoapei. Le propunem persoanelor care doresc să obțină un efect complet de machiaj de seară să repete secvența de farduri pe pleoapa de jos, chiar lângă linia genelor. Bineînțeles, totul trebuie bine întins cu pensula.

Însă ce-ar fi oare machiajul de seară fără mascara? Cel mai bine este să alegi mascara care modelează genele frumos, cu efect de răsucire și alungire. O modalitate verificată de evitare a imprimării mascara pe pleoapă este rimelarea genelor cu ochiul ușor închis și aplicarea pe pleoapă, de exemplu, a unui șervețel de hârtie în timpul deschiderii ochiului. Acest lucru va permite colectarea excesului de mascara și evitarea punctelor negre nedorite pe pleoapă.

Acum aplică o cremă sau o bază verificată care va uniformiza culoarea tenului tău. Rămân fondul de ten și corectorul sub ochi pe care le aplicăm, desenând forma unui triunghi și masăm delicat. Un pas important este pudrarea întregii fețe, pentru permanentizarea efectului. Nu uita de modelarea feței, adică de aplicarea corectă a pudrei bronzante, pentru un efect de subțiere. Acesta este un machiaj de seară, deci îți poți permite să aplici puțin mai mult produs, pentru un efect excelent în lumină artificială. La final, adaugă pe vârful pomeților puțin roz înviorător.

Machiajul buzelor reprezintă un atu în completarea machiajului de seară. De acest detaliu depinde efectul final. În acest sezon sunt la modă culorile roz prăfuit sau prună. Însă, pentru un make-up puternic, propunem mai degrabă o culoare delicată, dar rezistentă, care va rămâne pe buze toată ziua. Bineînțeles, le încurajăm pe doamnele mai îndrăznețe să folosească un ruj de culoarea vinului. Fiecare femeie visează buze pline și frumoase, tu poți obține acest efect aplicând rujul preferat, iar în centrul buzelor un gloss cu particule mici strălucitoare.

Mai multe postari

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate inainte de publicare