AFLA: Cum se aplica genele magnetice !?

Cum aplicam genele magnetice in 4 pasi simpli !?

Daca lipiciul dezordonat nu este genul tau, dar nu poti parasi casa daca ochii tai nu arata perfect, atunci genele false magnetice ar putea deveni noul tau cel mai bun prieten.

> CLICK < AICI PENTRU A CUMPARA GENELE MAGNETICE MAGNUM 3D !

Cristina Iacoban: "Cand am auzit pentru prima data de colectia de gene false magnetice, nu am putut crede ca genele magnetice vor sta… mult mai putin, nu toata ziua! Si, oh Doamne, ni s-a demonstrate ca ne-am inselat!"

Pasul 1: Aplica rimelul!

Inainte sa aplici genele false, adauga un strat subtire de rimel peste genele tale naturale, pentru a imbunatati look-ul final. De asemenea, aceasta tehnica ofera genelor tale false ceva de care sa se agate, facand aplicarea lor sa fie mult mai usoara.

Pasul 2: Aplica genele de sus!

Cand iti vei cumpara kit-ul pentru gene vei observa ca exista un rand sus si un rand jos. Dupa cum probabil ai ghicit, cel dintai este destinat pentru varful genelor dumneavostra, iar randul inferior este desemnat pentru zona de jos, sub varf. 

Pentru a putea incepe, luati primul rand si aplicati-l cat mai aproape de linia genelor dumneavostra naturale.

 

Pasul 3: Aplicati genele de jos!

Apoi, veti lua urmatorul rand de gene si il veti aplica sub genele de deasupra, cat mai aproape posibil de linie genelor naturale.

Benzile magnetice se vor conecta pe masura ce dumneavoastra faceti acest lucru, facandu-va genele sa-si mentina pozitia.

Daca sunteti de parere ca aveti nevoie de ajustari, doar apucati de coltul fiecarei benzi si trageti usor pentru a repozitiona. Daca genele sunt complet lipite, trageti incet de ele incepand cu coltul ochiului pentru a le scoate, dupa care repozitionati.

Pasul 4: Repeta si la celalalt ochi!

Ca sa va completati look-ul, repeati pasii 1-3 si la celalalt ochi.

Voila! Aratati fabulos!

 

Cumparati de pe site-ul nostru Gene Magnetice Magnum 3D la un pret redus, livrare in 24 de ore si o calitate premium garantata de producator.

> CLICK < AICI PENTRU A CUMPARA GENELE MAGNETICE MAGNUM 3D !

Mai multe postari

0 comentarii

Lasa un comentariu

Toate comentariile blogului sunt verificate inainte de publicare